Aspectul fizic a devenit din ce în ce mai important în societatea actuală, atât în viața personală, cât și în cea profesională. Prima impresie contează și chiar dacă calitățile precum sarmul, inteligenta, umorul sau caracterul pot prevala pe parcursul unei relații, aspectul fizic are adesea un rol decisiv într-o primă întâlnire. De aceea, mulți oameni doresc să slăbească sau să își îmbunătățească forma fizică pentru a câștiga mai multă încredere în sine. Majoritatea femeilor combină o alimentație echilibrată cu exerciții fizice regulate pentru a-și menține forma. Cu toate acestea, uneori este nevoie de ajutor suplimentar pentru a obține rezultatele dorite. Tratamentele corporale moderne oferă soluții eficiente pentru pierderea kilogramelor și remodelarea corpului. Aceste proceduri pot fi combinate cu diete controlate și exerciții fizice pentru a obține rezultate vizibile încă de la prima ședință.

Există diverse motive pentru care cineva ar putea apela la tratamente corporale. Aceste proceduri sunt recomandate dacă ai urmat o dietă sau o intervenție chirurgicală și pielea a început să-ți cedeze, dacă ai încercat diverse metode de scădere în greutate fără succes sau dacă te confrunți cu probleme precum celulita sau retenția de lichide. Tratamentele corporale pot ajuta la tonifierea pielii, reducerea aspectului de „coajă de portocală”, definirea mușchilor și eliminarea depozitelor de grăsime localizate. De asemenea, acestea pot îmbunătăți circulația sanguină și drenajul limfatic, contribuind la eliminarea edemelor și a lichidelor din organism.

Nu incape nicio indoiala ca aspectul fizic pare sa aiba o importanta tot mai evidenta in societatea actuala, nu doar in viata personala, ci si in cea profesionala.
Nu degeaba se spune ca prima impresie conteaza si ca, desi pe parcursul unei relatii, sarmul, inteligenta, umorul sau caracterul pot prevala si pot consolida o relatie, adevarul este ca nu intotdeauna aceste calitati, mai putin vizibile, au sansa de a repara deceptia unei prime intalniri ratate, care ar fi putut fi decisiva, poate, pentru viata ta.

De aceea, orice femeie isi doreste sa slabeasca la un moment dat al vietii, mai ales daca isi propune sa aiba o silueta trasa prin inel, cu o talie de viespe si forme bine lucrate, care sa ii confere mai multa incredere de sine.

Cele mai multe dintre reprezentantele sexului frumos imbina o alimentatie echilibrata, bazata pe un regim de viata sanatos, cu o rutina riguroasa a sportului. Insa acestea nu ar avea efect fara ajutorul unor tratamente corporale moderne, care sa ofere rezultate inca de la prima sedinta.

Tu ai incercat vreodata tratamente corporale pentru a slabi sau, macar, pentru a te mentine in forma? Esti curioasa sa vezi daca, in cazul tau, acestea chiar functioneaza? Iata cat sunt de importante in procesul de pierdere a kilogramelor si care sunt ultimele noutati in domeniu!

Rezultate vizibile pas cu pas

Terapiile pentru remodelare corporala sunt tot mai diverse, insa majoritatea promit rezultate vizibile dupa parcurgerea unui program complet care consta in multiple sedinte succesive, separate de diferite intervale de timp.

Pentru ca succesul acestor proceduri sa fie vizibil intr-un interval de timp mai scurt, se recomanda apelarea la combinatii de terapii sau asocierea cu o dieta controlata si cu exercitii fizice dinamice.

Reconturarea corpului nu te ajuta de obicei sa slabesti considerabil. In schimb, ajuta la modelarea zonelor specifice in care pierderea in greutate nu este eficienta sau cand, dupa o scadere ponderala rapida, ai obtinut nu doar greutatea dorita, ci si un exces inestetic de piele. De la abdomene si fese pana la coapse si barbie dubla, exista o solutie de remodelare a corpului pentru a te ajuta.

Ce persoane pot apela la tratamente corporale?

Ai putea sa apelezi la aceste proceduri efectuate in saloanele de specialitate, daca:
• Ai urmat o dieta sau o interventie chirurgicala si pielea a inceput sa ti se lase
• Ai urmat un regim de scadere ponderala, insa persista zone in care grasimea nu cedeaza, indiferent cate exercitii, perioade de post sau legume ai consumat
• Ai o celulita suparatoare
• Te confrunti cu o retentie de lichide in organism
• Iti doresti rezultate rapide
• Ai nascut si vrei sa iti recapeti tonusul muschilor abdominali si sa atenuezi vergeturile.

De ce beneficii te vei bucura?

In urma unor tratamente corporale, se obtin urmatoarele rezultate:
• Fermitatea si tonifierea pielii lasate si ridate
• Imbunatatirea aspectului pielii prin cresterea elasticitatii, scaderea ridurilor, intinerire
• Reducerea celulitei si diminuarea aspectului de „coaja de portocala”
• Definirea si tonifierea muschilor
• Eliminarea depozitelor de grasime localizate, scaderea circumferintei taliei sau coapselor, in functie de zona tratata
• Imbunatatirea circulatiei sanguine si cresterea drenajului limfatic
• Diminuarea tesutului adipos
• Eliminarea edemelor sau a lichidelor din organism.

La salonul Kontur din Bucuresti poti apela la Eximia, Termocuverta, X-Sculpt si multe alte tratamente corporale pentru a-ti redefini formele si a reusi sa fii cea mai buna varianta a ta de pana acum. Nu ezita sa contactezi specialistii care te vor indruma spre procedurile care ti se potrivesc!

Importanta aspectului fizic in societatea actuala

Aspectul fizic a devenit din ce în ce mai important în societatea actuală, atât în viața personală, cât și în cea profesională. Prima impresie contează și chiar dacă calitățile precum sarmul, inteligenta, umorul sau caracterul pot prevala pe parcursul unei relații, aspectul fizic are adesea un rol decisiv într-o primă întâlnire. De aceea, mulți oameni doresc să slăbească sau să își îmbunătățească forma fizică pentru a câștiga mai multă încredere în sine.

Tratamente corporale pentru slabit si mentinerea formei

Majoritatea femeilor combină o alimentație echilibrată cu exerciții fizice regulate pentru a-și menține forma. Cu toate acestea, uneori este nevoie de ajutor suplimentar pentru a obține rezultatele dorite. Tratamentele corporale moderne oferă soluții eficiente pentru pierderea kilogramelor și remodelarea corpului. Aceste proceduri pot fi combinate cu diete controlate și exerciții fizice pentru a obține rezultate vizibile încă de la prima ședință.

Persoane care pot beneficia de tratamentele corporale

Există diverse motive pentru care cineva ar putea apela la tratamente corporale. Aceste proceduri sunt recomandate dacă ai urmat o dietă sau o intervenție chirurgicală și pielea a început să-ți cedeze, dacă ai încercat diverse metode de scădere în greutate fără succes sau dacă te confrunți cu probleme precum celulita sau retenția de lichide. Tratamentele corporale pot ajuta la tonifierea pielii, reducerea aspectului de „coajă de portocală”, definirea mușchilor și eliminarea depozitelor de grăsime localizate. De asemenea, acestea pot îmbunătăți circulația sanguină și drenajul limfatic, contribuind la eliminarea edemelor și a lichidelor din organism.