Textul evidențiază popularitatea seriei Lego Star Wars, care a devenit un fenomen printre fani. Jucăriile inspirate de „Războiul Stelelor” sunt prezente pe rafturile magazinelor, iar mărcile de modă celebre lansează colecții cu motive din acest univers. Există o varietate de produse, precum asternuturi, gadgeturi și decoratiuni, care sunt foarte așteptate de către fani.

De-a lungul anilor, seturile Lego Star Wars au evoluat constant. Acestea au fost lansate în 1999 și au continuat să fie produse regulat. În prezent, cele mai populare seturi sunt cele bazate pe filmul „The Force Awakens”. Această evoluție aduce mereu noutate și progres în seria Lego Star Wars.

Textul oferă informații despre seturile Lego Star Wars destinate diferitelor grupe de vârstă ale copiilor. Sunt recomandate seturi specifice pentru copiii de 7 ani, 8 ani și peste 9 ani. Fiecare grupă de vârstă are seturile potrivite, cu niveluri diferite de dificultate și număr variat de elemente. Aceste seturi permit copiilor să se bucure de construcția vehiculelor și scenelor din universul Star Wars într-un mod adecvat nivelului lor de dezvoltare.

George Lucas, care a creat seria culta de filme „Razboiul stelelor”, probabil nu a prevazut ca povestea luptei dintre cavalerii Jedi si Sith va deveni un fenomen. De ani de zile, generatiile succesive urmaresc saga stelara.
Rafturile magazinelor sunt pline de jucarii inspirate de „Razboiul Stelelor”, iar cele mai renumite marci de moda introduc colectii cu motivele lor. Exista, de asemenea, asternuturi, gadgeturi si decoratiuni care asteapta fanii universului.

Eroii si vehiculele lor, cunoscuti de pe ecranele cinematografice, nu puteau fi ratate nici printre caramizile LEGO de renume mondial. Pentru iubitorii de aventuri stelare, producatorul a oferit seria Lego Star Wars. Seturile sunt variate in ceea ce priveste elementele, gradul de dificultate de asamblare, vechimea constructorilor si preturile.

Una dintre cele mai populare serii de caramizi Lego este seria Star Wars. In prezent, numarul seturilor din aceasta serie este foarte mare, iar alegerea celei potrivite este o adevarata provocare. Daca vrei sa iti distrezi copilul, merita sa ajustezi blocurile la predispozitiile copilului, la intervalul de varsta si la subiectul care il intereseaza cel mai mult pe copil.

In aceasta scurta comparatie a seturilor Lego Star Wars Saga, vei regasi o descriere mai detaliata a acestora? Cele mai populare seturi si, de asemenea, putin mai rar selectate.

Vei regasi seturi de blocuri pentru anumite grupe de varsta si iti va fi sugerat ce seturi merita alese? Atunci cand optezi pentru un set pentru un copil mic, ia in considerare faptul ca, impreuna cu varsta dedicata, complexitatea si faptul ca numarul articolelor din seturi este in crestere.

O serie de Lego Star Wars

Blocurile referitoare la saga Star Wars au fost lansate pe piata in 1999, adica acum peste 20 ani. In acest timp, compania Lego a produs si produce in mod regulat noi seturi de caramizi. La inceput erau seturi referitoare la episodele IV, V si VI. In prezent, urmatoarele sunt extrem de populare pe piata, cu blocuri din filmul – The Force Awakens.

Caramizi populare din seria Lego Star Wars

Comparatie intre seria Lego Star Wars
Blocurile Lego Star Wars sunt impartite in sapte serii. Se pot distinge:
• Star Wars Episodul I: Amenintarea fantoma,
• Star Wars Episodul II: Atacul clonelor,
• Star Wars The Clone Wars (bazat pe seria animata)
• Star Wars Episodul III: Razbunarea Sith
• Classic Star Wars (blocuri bazate pe o trilogie veche),
• Razboiul stelelor: Universul extins,
• si cel mai nou set Lego: seria Razboiul Stelelor trezirea fortei.

Fiecare dintre serii se refera la modelele, personajele si structurile vehiculelor prezentate in episoadele individuale. De exemplu, din seria Star Wars: The Force Awakens, se poate distinge un set de clone turbosuflante sau un set de „intalniri la Jakku”.

Lego Star Wars pentru copiii de 7 ani

Pentru copiii de la varsta de sapte ani, este recomandat Lego Star Wars Rey, Stormtrooper Supreme, Jango Fett, Clone Commander Cody, Poe Dameron, Obi-Wan Kenobi, Droid Escape Pod, Freezing Chamber sau setul Hoth Attack.

Seturile din aceasta gama sunt alcatuite dintr-un numar de articole suficient de mare pentru varsta. Seturile Lego Star Wars pentru copii de la 7 ani au de la 80 la chiar 250 de elemente, datorita carora jocul cu lego va fi o provocare suficient de dificila.

Lego Star Wars de la 8 ani

Pentru copiii de opt ani se ofera seturi putin mai dificile si complicate, al caror numar de elemente ajunge chiar si la 700. Aici se pot distinge Cool Kylo Ren, Finn, Inquisitor’s Fighter, Dark Fighter, Stellar Vulture, Battle for Takodana, Star Wars Moartea sau rezistenta X-Wing.

Lego Star Wars ideale pentru copii peste 9 ani

Trusele pregatite pentru copiii de noua ani includ de la 600 la 1300 blocuri. Cele mai populare serii din aceasta gama de preturi sunt TIE Avansat impotriva luptatorului A-Wing, Transportator de prima ordine, Sith Infiltrator, Tydiri Pendulum, MTT, Imperial Asault Carrier si Lego Star Wars Millennium Falcon.

Fiecare dintre aceste seturi iti permite sa construiesti vehicule si scene impresionante, oferind multe ore de distractie pentru fiecare tanar fan Star Wars.

Titlu: Popularitatea seriei Lego Star Wars

Textul subliniază popularitatea și succesul seriei Lego Star Wars, care a devenit un fenomen în rândul fanilor. Jucăriile inspirate de „Războiul Stelelor” ocupă rafturile magazinelor, iar mărcile de modă celebre lansează colecții cu motive din universul Star Wars. Există o varietate de produse, precum asternuturi, gadgeturi și decoratiuni, care sunt așteptate cu nerăbdare de către fani.

Titlu: Evoluția seturilor Lego Star Wars

Textul menționează lansarea seturilor Lego Star Wars în 1999 și evoluția lor constantă pe parcursul anilor. Compania Lego a produs noi seturi regulat, începând cu cele referitoare la episoadele IV, V și VI ale filmului. În prezent, cele mai populare seturi sunt cele bazate pe filmul „The Force Awakens”. Această evoluție continuă aduce mereu noutate și progres în seria Lego Star Wars.

Titlu: Seturi Lego Star Wars pentru diferite grupe de vârstă

Textul oferă informații despre seturile Lego Star Wars destinate diferitelor grupe de vârstă ale copiilor. Sunt recomandate seturi specifice pentru copiii de 7 ani, 8 ani și peste 9 ani. Pentru fiecare grupă de vârstă, sunt menționate seturi potrivite, cu niveluri diferite de dificultate și număr variat de elemente. Aceste seturi permit copiilor să se bucure de construcția vehiculelor și scenelor din universul Star Wars într-un mod adecvat nivelului lor de dezvoltare.